Koen

De eerste 35 jaar van mijn leven heb ik in Brabant doorgebracht en sinds een aantal jaar woon ik met veel plezier in de mooie stad Rotterdam. En hoewel het New York van Nederland fantastisch is om te wonen kom ik nog wekelijks graag in Brabant om daar te werken.

Al van kinds af aan groei ik als ik andere mensen kan en mag helpen. Sinds mijn Maatschappijleer- en theater studie heb ik zo’n 15 jaar voor de klas gestaan en samen met en voor groepen voorstellingen mogen maken.

In 2017 besloot ik: ‘Ik gooi het roer om’ en met de kennis en ervaring als docent en theatermaker was daar na een mooie zoektocht het besluit om woorddienstbegeleider te worden. Nog steeds met de intentie om anderen te kunnen en mogen helpen, maar dan in een andere hoek.

Het in een levensverhaal mogen duiken, het mogen schetsen van een portret en een persoon mogen beschrijven zoals dierbaren hem of haar kennen voelt werkelijk als een hele eervolle taak.

En hoewel de setting van afscheid veelal een verdrietige situatie is, geeft het me iedere keer weer heel veel voldoening om een bijdrage te mogen leveren bij het verzorgen van een mooi, waardig en bovenal onvergetelijk afscheid.